CASA JOBASOL

Reviews

21-06-2019 t / m 05-07-2019

Toegevoegd door: A Kars
Date
08-07-2019
Algehele beoordeling

Eigenschap:
Schoon en netjes bij aankomst

De geadverteerde faciliteiten waren aanwezig en in goede staat

Kwaliteit versus prijs:
het pand voldeed aan onze verwachtingen

Eigenaar:
snelle en correcte communicatie
Huurovereenkomst en betaling
Service van aankomst tot vertrek

Gebied
voldeed aan onze verwachtingen

We bevelen dit gebied aan

Top locatie
Wederom genoten van deze prachtige case en de top locatie. Alles aanwezig wat nodig is. Heerlijk zwembad met geweldige uitzicht op de zee. Komen graag weer terug.

09-06-2019 t / m 16-06-2019

Uw beoordelingenpagina op Booking.com
LS, (GB)
Reserveringsnummer 2966088659
Nieuw!
2019-06-16
10,0
Mooi en schoon

Personeel
10,0

Hygiëne
10,0

Locatie
10,0

Faciliteiten
10,0

Comfort
10,0

Prijs-kwaliteitverhouding
10,0


28-10-2018 t/m 6-11-2018

Beste Emile,
Hartelijk dank voor je email ( je was me voor, want ik wilde je sowieso bedanken) en voor je coulance, vanwege de (bijna )lege gasflessen.We zijn enorm enthousiast over jullie mooie huis: het is echt prachtig, compleet en het bleek heel geschikt voor ons vieren!
Wij hebben alle vier enorm genoten van de villa, helaas wel veel binnen gezeten, vanwege het matige weer ( uiteraard buiten jullie schuld) en elke avond de haard aan gehad. Wat fijn, dat die er was.
We hopen echt nog eens terug te kunnen keren naar Casa Jobasol!
We zullen je dan weer rechtstreeks benaderen, is dat o.k.?Nogmaals onze dank en hartelijke groet,ook namens de overige 3 gasten,

Marijke Pillen

08-09-2018 t/m 22-09-2018

Dieter & Beate S.
Sehr schön gelegenes Haus mit toller Aussicht und einem riesigen Pool. Haben uns sehr wohl gefühlt.

Ingediend 3 okt. 2018

26-08-2018 t/m 07-09-2018

Wunderschönes Ferienhaus – absolut empfehlenswert
5/5 Datum van verblijf aug. 2018
Tamara K.
Die kleine Villa liegt oberhalb des Ortes Moraira, im Ferienort Cumbre del Sol. Das Haus ist noch schöner als auf den Fotos. Der Ausblick ist grandios. Wir (4 Erwachsene, 2 Kinder) haben unseren Urlaub dort sehr genossen. Ein Schlafzimmer mit eigenem Bad ist ganz links im Haus, mit Zugang zur Terrasse, untergebracht. Die anderen beiden Doppelzimmer sind im zentralen bzw. rechten Teil (gegenüberliegend) des Hauses untergebracht, wobei deren Badezimmer genau dazwischen liegt. In der Küche ist alles vorhanden was man braucht. Der Pool ist ein Traum. Der Grillplatz befindet sich neben der Terrasse auf einem separaten Bereich. Der Verwalter vor Ort ist sehr freundlich und hilfsbereit. Nachdem das gesamte Wohngebiet am Hang gebaut ist sind die Straßen sehr steil. Ein Urlaub im Casa Jobasol ist definitiv zu empfehlen.

Ingediend 29 sep. 2018

 

07-07-2018 t/m 14-07-2018

Beautiful views, Great Pool, Lovely Villa
Nice welcome gift; clean and spacious villa for family of 6; great pool that extended to good depth for adults; stunning views with nice evening breeze; car required for supermarket (7 mins) and local beaches / town of Moraira; would happily recommend

Alan Briscoe, Ireland
Recensie verstuurd: 7 aug. 2018 | Datum van verblijf: juli 2018

16-06-2018 t/m 07-07-2018

Bonjour Emile,
Nous venons d’arriver en France après 3 excellentes semaines à Casa Jobasol ; la maison est très fonctionnelle et très bien équipée . Il ne manque rien , très confortable.
Je tiens à préciser que l’accueil de Mr Kooij est parfait et que la maison est très propre, ménage parfait.
Je mettrai des commentaires positifs pour les prochains locataires.
Merci pour la délicate attention à notre arrivée : vin du pays !
Cordialement .
Nathalie GLACHANT

21-04-2018 t/m 02-05-2018

Hoi Emile en Arlene,
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Casa Jobasol is een heerlijk vakantiehuis met een mooi uitzicht en het ligt mooi vrij.
De nieuwe bedden slapen heerlijk!!
Dat van de afrekening van het meerverbruik van elektriciteit heb ik niet onthouden, dit omdat we lang geleden geboekt hebben.
Dit was voor ons ook geen enkel probleem. Aardig dat jullie het niet verrekenen.
We hebben het fijn gehad en een mooie herinnering gemaakt met ons gezin (ik zeg altijd ‘ik spaar geen geld maar mooie momenten’).
Onze zoon (15) heeft stoer en mooi leren duiken in het zwembad op aanwijzing van z’n zus, onze dochter (17) heeft gestudeerd voor haar HAVO examen, wij hebben heerlijk kunnen relaxen en gelezen. Met z’n viertjes een aantal wandelingen met wat klim en klauter werk gemaakt en een dagje gefietst door Valencia.
Casa Jobasol is een vakantiehuis dat wij zeker aanbevelen in onze vriendenkring en het is voor ons voor herhaling vatbaar.
Bedankt en vriendelijke groet,
Fam. van Gemert.

10-02-2018t/m 17-03-2018

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

09-01-2018 t/m 25-01-2018

Hallo Emile en Arlene
Heerlijk huis en locatie met veel rust en privacy.
5/5 Datum van verblijf jan. 2018
marie v.
Mede door het prachtige januari weer (temperaturen tot 25 graden) hebben we kunnen genieten van het grote terras met volledige privacy en rust. Uitzicht vanaf terras op de zee en omgeving is fantastisch. De villa is knus, gezellig, gerieflijk en schoon. De vlotte reservatie, het onthaal en de afhandeling op het einde van het verblijf hebben we weten te waarderen. Voor herhaling vatbaar.
Ingediend 10 feb. 2018

05-08-2017/12-08-2017

Beste meneer olde agterhuis,
Er is een nieuwe beoordeling ingevoerd over uw vakantiehuis Casa Jobasol door jos dijkers. Zij verbleven in de periode van 5-8-2017 tot 12-8-2017 in uw vakantiehuis.
De beoordeling is als volgt:
Algemene indruk 9
Ligging 9
Faciliteiten vakantiehuis 9
Inrichting en staat vakantiehuis 9
Hygiëne 9
Vriendelijkheid en service verhuurder 10
Prijs/Kwaliteit 9
Reactie: Accommodatie/service/ligging/afhandeling in één woord: geweldig!!

08-07 t/m 15-07-2017

Beste Emile en Arlene,
Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in de villa. Alles was kraaknet en in orde. De mensen ter plaatse die instaan voor het onderhoud van het zwembad en voor de ontvangst hebben en super service geleverd.
Bedankt voor de correcte afhandeling!
Groetjes
Catherine en Guy , Belgie

23-06-2017/08-07-2017

Dag Emile en Arlène,
Allereerst de complimenten voor jullie prachtige casa. We hebben enorm genoten van alles wat het huis te bieden heeft. Mooi uitzicht en alles op een korte afstand aan te rijden. Wat moeten we hier nog aan verbeter punten van doorgeven. Ook de ontvangst door Jacco en Els was helemaal prima. Dat geldt ook voor de ‘zwembadman’. Allemaal even korrekt.
Wat ons betreft was dit zeker niet de laatste keer.
Hartelijke groeten,
Albert en Saskia Kars

03-06-2017 t/m 17-06-2017

Hello,
We have received the deposit.
We had a very nice holiday in your lovely house Casa Jobasol. We loved the area Cumbre del Sol, the pool where our 2 oldest kids spend all day and we enjoyed very much the beautyful view from the house. Every thing was perfekt, and looked exactly like on the pictures.
We hope we can come back again one day.
Kind regards
Lene Madsen, Denmark

Dejligt hus med en fantastisk udsigt!
5/5 Datum van verblijf jun. 2017
Lene M.Århus
Vi boede 2 uger i dette skønne hus, og havde en fantastisk ferie. Vores 2 store børn på 8 og 9 brugte meget tid i poolen, hvor vores datter på 8 lærte at dykke. Vi gik en masse ture i området og kørte flere gange på en lille tur for at finde et godt udsigtspunkt. Huset ligger i et fredeligt og roligt område og det er ligeså smukt som på billederne. Vi var hjemme i huset en del af tiden på grund af vores baby på 6 måneder. Huset er veludstyret og alt fungerede. Om aftenen lavede vi mad og spiste på den lille grillterrasse, og nød det sidste aftensol.
Der er aircondition indenfor i huset. Vi brugte det kun en smule til at køle børneværelserne ned nogle aftner. Og alligevel skulle vi ikke betale ekstra for strøm.
Alt fungerede fint med udlejerne og med de folk i Spanien som vi skulle mødes med for at få nøglerne. Få dage efter hjemkomsten fik vi vores depositum retur.
Det var vores første ferie i Spanien, og vi var positivt overraskede over hvor gode de er til engelsk og hvor pænt de kører i trafikken.
Vi vil gerne give denne villa vores bedste anbefaling!
Ingediend 28 jun. 2017

02-07-2016 t/m 16-07-2016

Beste Emile & Arlene,
Opnieuw hadden we een fijne tijd in je fantastische huis. Van onze kant hebben we niets toe te voegen, het huis en de uitrusting is in perfecte staat en de welkomstwijn wordt altijd gewaardeerd na een dag reizen. Zowel ik als mijn vrouw discussiëren al of we het volgend jaar nog een keer moeten huren, maar nog geen beslissingen.
Ik neem aan dat het OK is om rechtstreeks contact met u op te nemen als dat het geval is.
Heel erg bedankt en een geweldige zomer.
Med vänlig hälsning / Met vriendelijke groet
Zweden

 

https://www.traum-ferienwohnungen.de/127328.htm#bewertungen

Top
DutchEnglishFrenchGerman
[URIS id=339]